Att torka en smörgås i ansiktet.
Jag vet att jag råkade utlova en del action i gårdagens senaste blogg - och det löftet tänker jag infria. Men inte riktigt just nu. Istället ska jag skriva om ett ämne som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Konsten att torka en smörgås i ansiktet.
Igår handlade mitt problem om AXAs GI-Ruta, världens kanske hemskaste frukostbröd. Men fästmö räddade mig från det problemet genom att köpa nytt bröd åt mig. Idag handlar mig problem istället om att jag är alldeles för lat för mitt eget bästa. Alldeles, alldeles för lat. Men är man uppe före 6 för att gymma, då händer det att man känner sig tröttsig.
Hur som helst var jag inte alls sugen på leverpastej till frukostbrödet idag. Inte för att jag ogillar smaken, utan för att det verkade som en oöverkomlig anträngning att faktiskt behöva bre på pastejen på smörgåsen. Istället hittade jag lösningen på mitt problem i en tub mjukost som Linn brukar använda som pålägg.
- Det här är nog gott. Och jag kommer inte behöva bre ut det, tänker jag.
Sanningen är att tuben med ost skapade bara korvar med mjukost på brödet, så i slutänden av jag tvungen att använda en kniv för att bre ut det på smörgåsen ändå. Och när jag smakade upptäckte jag att.. hoppsan, det här tycker jag inte alls om.
Så nu har jag suttit här och behandlat mina smörgåsar med snytpapper i hela ansiktet. För att tunna ut lagret med knasig ost på smörgåsen alltså. Hoppas att det blir godare såhär.
Så dagens tips: Ät det du gillar, inte det som verkar lätt.
Igår handlade mitt problem om AXAs GI-Ruta, världens kanske hemskaste frukostbröd. Men fästmö räddade mig från det problemet genom att köpa nytt bröd åt mig. Idag handlar mig problem istället om att jag är alldeles för lat för mitt eget bästa. Alldeles, alldeles för lat. Men är man uppe före 6 för att gymma, då händer det att man känner sig tröttsig.
Hur som helst var jag inte alls sugen på leverpastej till frukostbrödet idag. Inte för att jag ogillar smaken, utan för att det verkade som en oöverkomlig anträngning att faktiskt behöva bre på pastejen på smörgåsen. Istället hittade jag lösningen på mitt problem i en tub mjukost som Linn brukar använda som pålägg.
- Det här är nog gott. Och jag kommer inte behöva bre ut det, tänker jag.
Sanningen är att tuben med ost skapade bara korvar med mjukost på brödet, så i slutänden av jag tvungen att använda en kniv för att bre ut det på smörgåsen ändå. Och när jag smakade upptäckte jag att.. hoppsan, det här tycker jag inte alls om.
Så nu har jag suttit här och behandlat mina smörgåsar med snytpapper i hela ansiktet. För att tunna ut lagret med knasig ost på smörgåsen alltså. Hoppas att det blir godare såhär.
Så dagens tips: Ät det du gillar, inte det som verkar lätt.
Kommentarer
Postat av: Lin
Men du är så korkad <3, för det första ska man använda ett liiiiitet lager med osten och gurka på ;) men för det andra så,njae den var faktiskt inte så jättegod tyckte jag heller ;)
Postat av: Tor
Aningen korkad kanske :D
Trackback